Jump to content

Üye Kayıt Kuralları


Bilim Forum
 Share

Önerilen İletiler

  • Yönetici

Bilimgunlugu.com (bundan sonra BG olarak anılacaktır) adresinde hizmet verilen alanlar tamamen ücretsizdir. Forumda mesaj yazabilmek için üye olmanız gerekmektedir. 

Daha evvelden belirli sebeplerle BG forumlarından uzaklaştırılmamış ve kayıt formunu eksiksiz ve geçerli olarak dolduran herkes için üyelik başvuru hakkı sağlanır. Bu aşamanın tamamlanabilmesi için geçerli ve aktif olan bir e-posta adresi bildirilmesi zorunludur. 

Site Duyuruları / Öneriler / Eleştiriler forumunun içeriğini okuyabilmeniz için üye olunması gerekmektedir.

BG üyeler tarafından verilen tüm bilgilerin doğruluğuna inanır ve buna göre davranır. Yanlış ve gerçek dışı beyan edilen bilgilerden oluşabilecek her türlü sorundan BG sorumlu değildir. Üyelik formunu dolduran tüm ziyaretçilerimizin verdiği bilgiler site üzerinde sunulan hizmetlerin yelpazesini genişletmek, ihtiyaç ve beklentileri belirleyebilmek amacıyla kullanılmaktadır. 

Siteye farklı kullanıcı adları altında birden fazla üye olunamaz. Tespiti halinde mesajlar silinir, üyelikler üye isimleri sistemden süresiz uzaklaştırılır.

Üyeler kendisine ait olmayan gerçek isim ve soyisimleri, firma isimlerini, marka isimlerini, alfanümerik karakterler hariç karakterleri üye ismi olarak kullanamaz. Bunun ihlali dahilinde üye isminizi değiştirmenizi isteyebilir veya üye isminize uyarmaksızın müdahele edebiliriz. Sponsor firmalar firmalarının isimlerini kullanabilirler.

BG üyeliği kişiseldir, ödünç verilmez, devredilmez. Üye olan herkes kullanıcı adı ve şifresini korumakla yükümlüdür. 

BG forumlarına üye olurken seçtiğiniz şifre sadece sizin tarafınızdan bilinmelidir. Şifrenin seçimi ve korunma sorumluluğu üyeye aittir.

BG 'da oluşturduğunuz profil bilgileriniz tüm BG üyeleri tarafından görünebilmektedir, bu alanlarda özel bilgi vermek üyelerin sorumluluğundadır.

Başka kullanıcıları rahatsız edici, küfür içerikli kullanıcı ismi seçilemez.

Forumumuza Ücretsiz e-posta adresleri ile (örnek: hotmail, yahoo, mynet vb.) üyelik başvurunuzda aktivitasyon e-postası adresinize ulaşmayabilir bundan dolayı üyeliğinizin kabul edileceği garanti edilemez. Bu tür e-posta adresleri ile kayıt olanların "neden üye olamadıklarını" belirten e-postaları cevaplandırılmayacaktır. Bu durumda size özel görünen "Aktivasyon E-Maili Alamayanlar" forumunu kullanabilirsiniz.

Üyeler BG forumlarına kayıt için şeçtikleri kullanıcı adlarını değiştirme hakkına sahip değildir. BG yönetimi tarafından kullanıcı adı değişikliği özel durumlar haricinde yapılmamaktadır. Üyeler aktif kullanıcı adlarını site yönetimine iptal ettirip yeni kullanıcı adı ile siteye giriş yapabilirler. Profil bilgileri ile tüm yazdıkları eski üyelik bilgilerinde kalacaktır.

Üyelik işlemi sırasında alınan e-posta adresleri; yapılan yenilikleri, haber bültenlerini, kampanyaları duyurabilmek ve üyelerimiz ile iletişimi devam ettirebilmek açısından önem taşımaktadır. BG kullanıcı e-maillerini pazarlama ve reklam amaçlı paylaşabilir. Üyelerimiz, BG 'nin sunduğu bu tarz bilgilendirmelerden yararlanmak istemedikleri takdirde ilgili seçeneği belirleyerek iptal edebilmektedir. İptal etmeden önce kayıt olunan tanıtım bilgilendirme bültenlerinden çıkmak için bülten mailine çıkmak istediğinize dair cevap yazabilirsiniz.

Bilim ile kalın!

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

Hakkımızda

Sitemiz bir "Günlük" olarak derleme yayın, yorum, diyalog ve yazılara vermektedir. Güncel bilim haberleri ve gelişmelere ek olarak özellikle sosyal medyada gözden kaçan, değerli gördüğümüz tüm içeriğe kaynak ve atıflar dahilinde sitemizde yer vermekteyiz. Bu sitede verilen bilgilerin kullanım sorumluluğu tümüyle kullanıcıya aittir. Sayfalarımızda yer alan her türlü bilgi, görsel ve doküman sadece bilgilendirmek amacıyla verilmiştir.

Bilim Günlüğü internet sitesi 5651 Sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. İçerikler, ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Yer Sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.

Yer Sağladığı içeriğin 5651 Sayılı Kanun’un 8 ila 9. maddelerine aykırı şekilde; kişilik haklarınızı ihlal ettiğini ya da hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız buradan iletişime geçerek bildirebilirsiniz. 

Bildirimleriniz dikkatle ve özenle incelenmekte olup kişilik haklarınızın ihlali ya da hukuka aykırılığın tespiti halinde mevzuat kapsamında en kısa sürede işlem yaparak bilgi vereceğiz.

×
×
  • Yeni Oluştur...