Jump to content

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

En yüksek puanlamaya sahip gönderiler > 28-07-2020 tüm alanlarda

  1. Kara delikleri hep duymuşuzdur maddeleri içine çeker sonra da o maddelere ne olacağı tartışma konusu olmuştur; kimileri kara delik tarafından içine çekilen maddeler başka bir boyuta çıkar diyor kimileri de atomlarına kadar ayrılıp yok olur diyor. Peki beyaz delikleri duymuş muydunuz? Beyaz delikler kara delikler kadar bilindik değillerdir çünkü beyaz delikleri kanıtlayacak tek bir delil bile ortada yoktur ama kara delikler kanıtlanmıştır ve hatta fotoğrafı bile Nasa tarafından çekilmiştir. Beyaz delikler kara deliklerin aksine maddeyi dışarı atar bu yüzden de etrafında hep bir madde birikintisi olduğu söylenir. Ayrıca kara delikler ile beyaz deliklerin arasında solucan deliği olduğu ve bu solucan deliğinin birbirine zıt olan bu delikleri birbirine bağladığı söylenir. Ama çoğu insan ve bilim adamları beyaz deliklerin fiziksel açıdan imkânsız olduğunu ve böyle bir şey olamayacağını söyler. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    1 puan

Hakkımızda

Sitemiz bir "Günlük" olarak derleme yayın, yorum, diyalog ve yazılara vermektedir. Güncel bilim haberleri ve gelişmelere ek olarak özellikle sosyal medyada gözden kaçan, değerli gördüğümüz tüm içeriğe kaynak ve atıflar dahilinde sitemizde yer vermekteyiz. Bu sitede verilen bilgilerin kullanım sorumluluğu tümüyle kullanıcıya aittir. Sayfalarımızda yer alan her türlü bilgi, görsel ve doküman sadece bilgilendirmek amacıyla verilmiştir.

Bilim Günlüğü internet sitesi 5651 Sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. İçerikler, ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Yer Sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.

Yer Sağladığı içeriğin 5651 Sayılı Kanun’un 8 ila 9. maddelerine aykırı şekilde; kişilik haklarınızı ihlal ettiğini ya da hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız buradan iletişime geçerek bildirebilirsiniz. 

Bildirimleriniz dikkatle ve özenle incelenmekte olup kişilik haklarınızın ihlali ya da hukuka aykırılığın tespiti halinde mevzuat kapsamında en kısa sürede işlem yaparak bilgi vereceğiz.

×
×
  • Yeni Oluştur...