Jump to content

İlaydavctr

Bilim Üyesi
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

İlaydavctr kullanıcısının paylaşımları

  1. İlaydavctr

    Anunnakiler Gerçek midir?

    Bende ziguratların tanrıya ulaşmak için yapıldığına, aynı ölçüde /eş değer olabilmek için (bunu yapan kişiyi hatırlamıyorum) yapıldığını okumuştum.Evren çok garip ve anlaşılmaz bir lügat.Sırlarla dolu.. Dinler karmaşaların dünya üzerindeki efendisi..Zaten insan dediğimiz varlık her zaman bir tanrıya ihtiyaç duymuştur.Böyle bir durumda da tanrılaştırmaları şaşırtıcı olmadı.
  2. İlaydavctr

    Anunnakiler Gerçek midir?

    Tavsiyeniz için çok teşekkürler ??kesinlikle okuyacağım..
  3. Evet bende bunu savunuyorum zaten:) Fakat benim bahsettiğim eğitim özel bir eğitim teşfik edici ve kişiyi fark etmemizi sağlayan bilimin kitapların matematiğin algılandığından çok daha derin etmenler olduğunu öğrencilere yansıtan bir eğitim.
  4. Aynen öyle.. Cahillik son bulmazsa, daha doğrusu eğitim sistemine bir el yüz yıkatılıp, geride kalanların bilinçlenmesi için harekete geçilmezse.. İşimiz zor.
  5. İlaydavctr

    Anunnakiler Gerçek midir?

    Evet altın karşılığında yapmaları benimde aklıma yatmıyor, ama şu çağda biz bile gezegenler arası yaşam ve bir çoğunu arıyorsak, küçümsediğimiz bu durum onlar için sandığımızdan çok daha değerli olabilir.Yorumuz için teşekkür ederim
  6. Bundan 6000 Yıl öncesinde Mezopotamya'nın güney ucunda, Dicle ile Fırat nehirleri arasında yaşam süren sümerlilerin bu güne kadar ulaşan tabletlerinden haberdarsınızdır. Sümer tabletlerinde yazan bilgileri biz ancak yakın tarihlerde öğrenirken, onların bundan 6000 Yıl öncesinde tüm bu bilgileri nasıl öğrendiği hep merak konusu olmuştu. Sonrasında bir kitapta denk geldiğim anunnakiler konusu bir hayli şaşırmama sebep oldu.. Yanlış hatırlamıyorsam anlamı gökten inen 50'likler olan anunnakiler'in gerçekten gökten inip belli başlı şeyler karşılığında insanlara bir şeyler öğretmesi, sümerlilerin kanıtlanmış tabletleriyle karşılaştırılınca bunca doğrunun arasından böyle bir şeyin yanlış olması mümkün değil dememe sebep oldu. Siz anunnakiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce gerçekten bu bizden bilim konusunda çok daha uzman olan varlıklar, gerçekten dünyadan aldıkları bir şeyler karşılığında insanları bilinçlendirip gidiyorlar mıydı?
  7. Alıştıkları yaşam şekillerinin zıttı olarak kabul gördükleri yeni fikirlerin yeni görüşlerin kültürlerin zarar vereceğinden şüphelendikleri için olabilir.Korktukları kesin.Üstelik bu korkunun sadece bununla sınırlı olduğunuda düşünmüyorum.

Hakkımızda

Sitemiz bir "Günlük" olarak derleme yayın, yorum, diyalog ve yazılara vermektedir. Güncel bilim haberleri ve gelişmelere ek olarak özellikle sosyal medyada gözden kaçan, değerli gördüğümüz tüm içeriğe kaynak ve atıflar dahilinde sitemizde yer vermekteyiz. Bu sitede verilen bilgilerin kullanım sorumluluğu tümüyle kullanıcıya aittir. Sayfalarımızda yer alan her türlü bilgi, görsel ve doküman sadece bilgilendirmek amacıyla verilmiştir.

Bilim Günlüğü internet sitesi 5651 Sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. İçerikler, ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Yer Sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.

Yer Sağladığı içeriğin 5651 Sayılı Kanun’un 8 ila 9. maddelerine aykırı şekilde; kişilik haklarınızı ihlal ettiğini ya da hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız buradan iletişime geçerek bildirebilirsiniz. 

Bildirimleriniz dikkatle ve özenle incelenmekte olup kişilik haklarınızın ihlali ya da hukuka aykırılığın tespiti halinde mevzuat kapsamında en kısa sürede işlem yaparak bilgi vereceğiz.

×
×
  • Yeni Oluştur...