Jump to content

CenkerSari

Bilim Üyesi
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

CenkerSari kullanıcısının paylaşımları

  1. CenkerSari

    Anunnakiler Gerçek midir?

    Özür dilerim hızlı yazmak için çoğu kuralı es geçiyorum:D
  2. CenkerSari

    Higgs bozonu

    Cok tesekkurler simdi daha iyi anladim.Yani soyle diyebiliriz higgs bozonu supernovaya gerek kalmadan karadelik olusmasini saglayan bir madde diyebiliriz yani.
  3. CenkerSari

    Anunnakiler Gerçek midir?

    Bencede gerçekler ve insanlardan istedikleri şey bence yapi farkettiyseniz tarihte büyük buluşların olduğu bircok medeniyetlerde piramit yada ziguratlar var bence annunnakinler yardim ettikleri toplumlardan yicek veya dinlenmek icin yapi istiyor olabilirler cunku ziguratlar hep kitaplarda en alt kati tanrilara vermek icin yicek depolarladiklari yaziyor bu canlilarda insanlarin gözünden tanri olabilirler ve bu canlilara tesekkur icin yicek veryor olabilirler ayrica piramitlerin icinde asiri yogunlukta radyasyon var buda orda konakladiklari yada dilediklerine büyük bir kanıt olabilir.
  4. Merhaba bu ay okuduğum bir dergide stephen hawking'in evrenin sonunu getirebilir dediği bir parcaciktan bahsediyordu.Bende anlamadım ve intte biraz araştırdım ama benim içime sinen bir cevap bulamadım cevap verirseniz teşekkürler.(higgs bozonu)
  5. CenkerSari

    Beyaz Delikler ve Kara Delikler

    Öncelikle ben karadeliklerin başka bir boyuta açıldığını yada atomlarına ayırdığını düşünmüyorum bence karadelikler yuksek basınç ve kütle çekiminden dolayı içersinde merkeze doğru zaman kavramı değişir yani merkezinde madde için zaman durur yada madde geriye dogru evrimlesir(zamanin hıza ve basınca gore nasıl değiştiğini einsteinin zamanin gorecelik kuramini araştırarak görebilirsiniz)beyaz deliklere gelirsek aslında beyaz delik beyaz değildir sadece karadeliklerin tam tersi olduğundan beyaz denir kendileri karadelik gibi supernova ile oluşur ancak kütleçekimi daha büyük bir karadelikle solucandeligi oluşturursa kütleçekimi maddeyi fazladan aza fırlatır ve o daha az kütle çekimi olan karadeliğin ıçinden yuttuğu cisimleri tekrar yuttugunda fazla kutlecekiminden geri firlaticagindan orda karadelik yokolasiya kadar etrafinda madde birikir(bu arada bazi karadelikler yuttuğu kucuk yildizlarin isigi beyazdelikten cikacagindan dolayi bazilari beyaz gözükür oyuzden hem karadeligin zittigi oldugu hemde bazilarinin ıçinden isik ciktigindan beyazdelik denir.)eğer bu konuyla alakali farkli fikrin veya teorimle alakali sorun varsa cenkersari111905@gmail.com a yada m.cenkersari instagram hesabina yazabilirsin iyi aksamlar

Hakkımızda

Sitemiz bir "Günlük" olarak derleme yayın, yorum, diyalog ve yazılara vermektedir. Güncel bilim haberleri ve gelişmelere ek olarak özellikle sosyal medyada gözden kaçan, değerli gördüğümüz tüm içeriğe kaynak ve atıflar dahilinde sitemizde yer vermekteyiz. Bu sitede verilen bilgilerin kullanım sorumluluğu tümüyle kullanıcıya aittir. Sayfalarımızda yer alan her türlü bilgi, görsel ve doküman sadece bilgilendirmek amacıyla verilmiştir.

Bilim Günlüğü internet sitesi 5651 Sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. İçerikler, ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Yer Sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.

Yer Sağladığı içeriğin 5651 Sayılı Kanun’un 8 ila 9. maddelerine aykırı şekilde; kişilik haklarınızı ihlal ettiğini ya da hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız buradan iletişime geçerek bildirebilirsiniz. 

Bildirimleriniz dikkatle ve özenle incelenmekte olup kişilik haklarınızın ihlali ya da hukuka aykırılığın tespiti halinde mevzuat kapsamında en kısa sürede işlem yaparak bilgi vereceğiz.

×
×
  • Yeni Oluştur...