Jump to content

Emir

Bilim Üyesi
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Zafer Günleri

    2

Emir kullanıcısının son zaferi 22 Mart 2021

Emir en beğenilen içeriğe sahiptir

Topluluk Puanı

4 Standart Seviye

Emir Hakkında

  • Doğum Günü 04-12-1995

Güncel Profil Ziyaretleri

5.491 profil görüntüleme
  1. Emir

    Covid19 ve Aşı Çalışmaları

    Hepimiz yavaş yavaş yeni normallere alışırken aşıyla ilgili gelişmeler devam ediyor ve ülkemizde neredeyse aşılama başlamak üzere. Bunları yazarken hiçbirimizin aklına bile gelmeyecek bir sürece de girmiş bulunuyoruz. Gündemimizdeki konular aşıların ne kadar işlevsel olduğu değil de aşı üreticilerinin bize çip takmayacağına vatandaşlarımızı inandırmak. Merakla beklediğimiz ve tünelin ucundaki ışık olarak gördüğümüz aşıyı yaptırmak istemeyen insanlar ve kendilerince haklı sebepleri var. Bu başlığı okurken 2020 yılında küçük bir yolculuk yapmış gibi hissettim kendimi. Farkettim ki artık normal hissediyorum. Heyecan ve panik hallerinden eser yok. Bekliyoruz ve zaman geçiyor sadece. Eğer Bildirim alır veya konuyu bir şekilde yeniden görürseniz sizlerin de değişen hislerini ve aşı hakkındaki yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler.
  2. Emir

    Balık Kılçığı Diyagramı Nedir?

    Programlama ve makine alanındaki herhangi bir projeye başlamadan önce kesinlikle diyagramlardan faydalanırım. Hayali olarak bile çizilecek bir diyagram, çözüme giden yoldaki engelleri hızlı aşmak adına önemli bir detaydır. Bir problem yüzümüze vurmadan önce onu nasıl geçeceğini biliyor olmak kontrolün kimde olduğunu unutmamanı ve azmini yitirmemeni sağlıyor. Paylaşımınız için teşekkürler. Gerçekten teoride mantıklı olduğu kadar pratikte de işlevsel olduğuna eminim.

Hakkımızda

Sitemiz bir "Günlük" olarak derleme yayın, yorum, diyalog ve yazılara vermektedir. Güncel bilim haberleri ve gelişmelere ek olarak özellikle sosyal medyada gözden kaçan, değerli gördüğümüz tüm içeriğe kaynak ve atıflar dahilinde sitemizde yer vermekteyiz. Bu sitede verilen bilgilerin kullanım sorumluluğu tümüyle kullanıcıya aittir. Sayfalarımızda yer alan her türlü bilgi, görsel ve doküman sadece bilgilendirmek amacıyla verilmiştir.

Bilim Günlüğü internet sitesi 5651 Sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. İçerikler, ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Yer Sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.

Yer Sağladığı içeriğin 5651 Sayılı Kanun’un 8 ila 9. maddelerine aykırı şekilde; kişilik haklarınızı ihlal ettiğini ya da hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız buradan iletişime geçerek bildirebilirsiniz. 

Bildirimleriniz dikkatle ve özenle incelenmekte olup kişilik haklarınızın ihlali ya da hukuka aykırılığın tespiti halinde mevzuat kapsamında en kısa sürede işlem yaparak bilgi vereceğiz.

×
×
  • Yeni Oluştur...