Jump to content

Telif & Üyelik Şartları


Bilim Forum
 Share

Önerilen İletiler

  • Yönetici

Önemli Not: Bilimgunlugu.com’da diğer sitelerden veya yazılı kaynaklardan“kopyala + yapıştır” yapılarak oluşturulan konulara kesinlikle yer verilmemektedir.

  1. Yazar, Bilim Günlüğü’ne yazı gönderdiğinde bu içeriğin özgün olduğunu taahhüt eder. Yazı onay sürecinde ilk olarak kopya içerik denetiminden geçer. Kopya içerik olduğunun tespit edilmesi durumunda ise yazar uyarılır, aynı durumun devamı söz konusu olduğunda hesabındaki birikmiş meblağ ödenerek üyeliği silinir.
  2. Yabancı kaynaklardan çeviri yapılan yazılar, kaynak belirtildiği taktirde kopya olarak değerlendirilmezler. Türkçe’ye çeviri yapılan yazıları destekliyoruz.
  3. Bir konu içerisine istenildiği kadar iç ve dış bağlantı girilebilir. İç ve dış bağlantıların girilmesi editör notu açısından önemli bir kriterdir. (Dış bağlantıya örnek: “https://goo.gl/KFgAM1 , İç bağlantıya örnek: “https://www.Bilimgunlugu.com/odtu-robot-gunleri” )
  4. Yazar, yazdığı yazıların yayınlanıp yayınlanmaması konusunda karar yetkisine sahip değildir. Yayınlanan yazıların, tüm hakları 
    Bilim Günlüğü’ne aittir.
  5. Yazar, Bilim Günlüğü’ne gönderdiği yazılarda ve mesajlarda pornografi ya da müstehcenlik, ırkçılık, kişi ya da grupları tahrik edici, itibar zedeleyici, hakaret, tehdit, taciz amacı taşıyan ibareler kullanamaz.
  6. Yazar, Bilim Günlüğü sayfalarını kendi çıkarları doğrultusunda reklam veya farklı şekillerde kazanç sağlamak için kullanamaz.
  7. Bilim Günlüğü, yayınlanan tüm yazılardan kazanç elde edileceğini garanti eder. Yazının hit almayıp okunmaması yazı değerini etkilemez.
  8. Yazar, yazılarıyla sitenin kullanımını önleyici veya zorlaştırıcı hareketlerde bulunamaz, sunucuları ya da veritabanını otomatik programlar yükleyip zorlayamaz/kitleyemez. Verileri yanıltıcı, hile girişimlerinde bulunamaz. Aksi takdirde üyeliği sonlandırılır ve bu durumdan doğabilecek her türlü hukuki, cezai sorumluluğu kabul eder.
  9. Bilim Günlüğü’ne gönderilen yazıların yedeğinin alınması önerilmektedir. Yazıların, yorumların veya kişisel mesajlasmaların yedeklerinin alınmaması nedeniyle kaybolmasından, silinmesinden veya hasar görmesinden Bilim Günlüğü sorumlu tutulamaz.
  10. Bilim Günlüğü, tarafından sonlandırılan üye hesabına ait her türlü kaydı silip silmemekte serbesttir. Üye, silinen kayıtlarla ilgili herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz.
  11. Yazar, yayınlamakta olan yazılarının yayından kaldırılmasını talep edebilir. Fakat bu talep editör onayına tabidir.
  12. Bilim Günlüğü, tarafından yazarlara sağlanan kontrol panelinde yer alan detaylar dışında daha fazla veri açıklamama hakkını elinde tutar.
  13. Bilim Günlüğü ile yazarlar arasındaki ilişki yasal ortaklık olarak değil, bağımsız yazar-yayıncı olarak geçerlidir.
  14. Yazar, Bilim Günlüğü hizmetlerinden faydalanmaya başlandığı andan itibaren üyelik sözleşmesinde ve kullanım koşullarında yer alan tüm hükümleri kabul etmiş sayılacağını ve sözleşmenin kendisi hakkında hüküm ifade edeceğini kabul eder.

Bilim ile kalın!

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • Bilim Forum sabitlendi, locked ve featured this konu
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

Hakkımızda

Sitemiz bir "Günlük" olarak derleme yayın, yorum, diyalog ve yazılara vermektedir. Güncel bilim haberleri ve gelişmelere ek olarak özellikle sosyal medyada gözden kaçan, değerli gördüğümüz tüm içeriğe kaynak ve atıflar dahilinde sitemizde yer vermekteyiz. Bu sitede verilen bilgilerin kullanım sorumluluğu tümüyle kullanıcıya aittir. Sayfalarımızda yer alan her türlü bilgi, görsel ve doküman sadece bilgilendirmek amacıyla verilmiştir.

Bilim Günlüğü internet sitesi 5651 Sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. İçerikler, ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Yer Sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.

Yer Sağladığı içeriğin 5651 Sayılı Kanun’un 8 ila 9. maddelerine aykırı şekilde; kişilik haklarınızı ihlal ettiğini ya da hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız buradan iletişime geçerek bildirebilirsiniz. 

Bildirimleriniz dikkatle ve özenle incelenmekte olup kişilik haklarınızın ihlali ya da hukuka aykırılığın tespiti halinde mevzuat kapsamında en kısa sürede işlem yaparak bilgi vereceğiz.

×
×
  • Yeni Oluştur...