Jump to content

Üyelik ve Gizlilik Sözleşmeleri


Bilim Forum
 Share

Önerilen İletiler

  • Yönetici

Üyelik Sözleşmesi

  • Bilim Günlüğü Forum'da yazar olmak isteyen herkes ücretsiz üyelik hesabi açabilir.
  • Geçerli bir üyelik hesabi için üyelik hesabindaki zorunlu kisimlarin tanimlanmasi gerekmektedir. Isim, soyad, email adresi gibi kisisel bilgiler sahsin kendine ait olmalidir.
  • Geçerli olmayan veya baskasina ait bir elektronik posta adresi kullanilarak üye kaydi yapilmasi halinde Bilim Günlüğü Forum herhangi bir bildirimde bulunmaksizin üyelik iptal etme yetkisine sahiptir.
  • Üye kendisi için sisteme kaydedilmis hesap haricinde ikinci bir kullanici kaydi yapamaz. Bu maddeye aykiri hareket durumunda, üyeye verilen hizmetlerin herhangi bir bildirimde bulunmaksizin tek tarafli olarak durdurulmasina neden olabilir.
  • Üye Bilim Günlüğü Forum tarafindan verilen hizmetten faydalanmasi veya kendisi adina kullanilmasini saglamak için baska bir kisiye sifresini veremez. Böyle bir durum neticesinde olusabilecek kötüye kullanimdan üyenin kendisi sorumlu tutulur. Bu sekilde bir kullanimdan dogabilecek her türlü hukuki ve cezai yükümlülük yine üyeye aittir.
  • Bilim Günlüğü Forum üyesi hizmetlerden yararlanirken, Türk Ceza Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, Marka ve Patent Haklarinin Korunmasi ile ilgili Kanun Hükmünde Kararnameler ve yasal düzenlemeler, Borçlar Yasasi, diger ilgili mevzuat hükümlerine uymayi kabul eder. Bildirimlere ve yasalara aykiri kullanim sebebiyle dogabilecek hukuki, cezai ve mali her türlü sorumluluk üyeye aittir.

Gizlilik Şartları

  • Bilim Günlüğü Forum'a üyelerimiz tarafindan girilen kisisel hiçbir bilgi paylasilmaz ve gizlilik ilkeleri kapsaminda güvencemiz altindadir.
  • Bilim Günlüğü Forum'a verilmis kisisel email adresleriniz, hiçbir sekilde istenmeyen posta(spam) gönderilmek için kullanilmaz. Sadece üyelerimizi bilgilendirmek için kullanilirlar.
  • Yazarlarin Bilim Günlüğü Forum'a girmis oldugu ve onaylanmak üzere bekleyen konular tamamen gizlidir. Yayinlanmadigi sürece hiçbir yazi afise edilmez ve onaylanmadigi sürece site veritabaninda gizli tutulur, kimseyle paylasilmaz.
  • Bilim Günlüğü Forum gerekli görüldügünde isbu gizlilik sözlesmesinin hükümlerini degistirme hakkini sakli tutmaktadir. Yapilacak olasi degisiklikler bu sayfada güncellenecek olup, üyelerimize mutlaka bildirilecektir.
  • Bilim Günlüğü Forum'a üye oldugunuzda gizlilik sözlesmesini kabul etmis olursunuz.
  • Gizlilik sözlesmesi bize verdiginiz bilgilerin tarafimizdan korunmakta oldugunun teminati niteligindedir.
  • Üye, bu katilim sözlesmesinde yer alan maddelerin tümünü okudugunu, anladigini, kabul ettigini ve kendisiyle ilgili olarak verdigi bilgilerin dogrulugunu onayladigini beyan, kabul ve taahhüt eder.

Bilim ile kalın!

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

Hakkımızda

Sitemiz bir "Günlük" olarak derleme yayın, yorum, diyalog ve yazılara vermektedir. Güncel bilim haberleri ve gelişmelere ek olarak özellikle sosyal medyada gözden kaçan, değerli gördüğümüz tüm içeriğe kaynak ve atıflar dahilinde sitemizde yer vermekteyiz. Bu sitede verilen bilgilerin kullanım sorumluluğu tümüyle kullanıcıya aittir. Sayfalarımızda yer alan her türlü bilgi, görsel ve doküman sadece bilgilendirmek amacıyla verilmiştir.

Bilim Günlüğü internet sitesi 5651 Sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. İçerikler, ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Yer Sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.

Yer Sağladığı içeriğin 5651 Sayılı Kanun’un 8 ila 9. maddelerine aykırı şekilde; kişilik haklarınızı ihlal ettiğini ya da hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız buradan iletişime geçerek bildirebilirsiniz. 

Bildirimleriniz dikkatle ve özenle incelenmekte olup kişilik haklarınızın ihlali ya da hukuka aykırılığın tespiti halinde mevzuat kapsamında en kısa sürede işlem yaparak bilgi vereceğiz.

×
×
  • Yeni Oluştur...